Aanbouw

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Aanbouwen woning

Wilt u een aanbouw of uitbouw laten bouwen? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. Wij kunnen voor iedere situatie een geschikte oplossing bieden. Zo is het mogelijk om een complete nieuwe aanbouw te laten plaatsen, of prefab aanbouw. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse extra ruimtes zoals een garage, serre of tuinkamer toe te voegen. Wanneer er een nieuw gedeelte aan een woning wordt toegevoegd, spreken we van aan aanbouw. Een aanbouw zorgt voor een grotere ruimte voor de woonkamer of een extra grote keuken. Wilt u een aanbouw plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies. Wij staan u graag te woord!

Uitbouw hout

Hoeveel kost het laten bouwen van een aanbouw?

Uiteraard is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn van het laten bouwen van een aanbouw. Deze kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte en locatie van de aanbouw. Ook de keuze voor een complete of prefab aanbouw kan invloed hebben op de totale kostprijs. Een prefab of maatwerk aanbouw heeft invloed op de prijs omdat een prefab aanbouw vaak in een fabriek wordt gemaakt in een standaard model die in elkaar gezet wordt. Een aanbouw op maat kost vaak meer omdat alle onderdelen nieuw in elkaar worden gezet. De materialen van een prefab aanbouw zijn echter gewoon hetzelfde als de traditionele aanbouw. De meeste kosten zitten in het maken van een goede fundering. Naast dat de fundering mee speelt in de kosten van een aanbouw, zijn er ook nog andere verschillende onderdelen die hierin een factor zijn. Wilt u graag van te voren weten wat de kosten zijn? Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend offertes.

Extra verdieping uitbouw

De mogelijkheden bij een aanbouw

Wanneer u een aanbouw laat bouwen, zijn er verschillende aanbouw opties en mogelijkheden. Zo kunt u denken aan het laten plaatsen van een garage, serre of tuinkamer. Wilt u graag extra woonruimte? Dan is een aanbouw de ideale oplossing. Naast dat een aanbouw op de begane grond wordt geplaatst, kunt u hier ook nóg een extra ruimte aan toevoegen door een dakkapel te plaatsen. Naast een aanbouw kunt u natuurlijk ook voor een uitbouw gaan. Dan wordt een bestaande ruimte groter gemaakt. Heeft u een idee, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we u kunnen helpen om uw ideeën en wensen te kunnen realiseren. Wij kunnen een aanbouw ontwerpen geheel naar persoonlijke wensen en smaak.

Woning uitbouw project

Van idee tot realisatie, hoe werkt het?

U heeft een idee voor een aanbouw en u wilt deze laten realiseren. Daar zijn wij als aannemersbedrijf natuurlijk erg blij mee! Wanneer u contact met ons opneemt, maken we graag een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens dit bezoek brengen we alles in kaart en bespreken we alle opties die er mogelijk zijn. Op basis van deze informatie en uw specifieke wensen stellen we samen met u een plan op en geven we advies over de beste aanpak. Wanneer u akkoord gaat met het plan, gaan we over tot de uitvoering ervan. In sommige gevallen is een vergunning nodig. Een aanbouw dient zich aan een aantal voorwaarden te voldoen, denk bijvoorbeeld aan het totaal op te richten oppervlak, maar we bespreken die uiteraard tijdens het ontwerp. Het uitvoeren doen we met een team van vakkundige medewerkers die alles in orde maken conform het afgesproken plan. Natuurlijk houden wij u tijdens het proces op de hoogte van alle ontwikkelingen en staan we altijd open voor eventuele vragen of opmerkingen. Op deze manier kunnen we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button