Badkamer renovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Badkamer renovatie

Wilt u uw badkamer renoveren? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres! Wij kunnen alle klussen in en rond de badkamer voor u uitvoeren. Van het vervangen van oude badkamermeubels tot het leggen van nieuwe tegels: wij doen het allemaal! Door onze ervaring en expertise weet u zeker dat uw badkamer renovatie naar wens wordt uitgevoerd. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken! Wij komen dan bij u langs om de badkamer te bekijken en met u te bespreken wat er precies gedaan moet worden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Een badkamer renovatie, hoe werkt het?

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen is het belangrijk dat u een aannemer inschakelt die het renoveren van de badkamer kan uitvoeren. Bij de badkamer renovatie kosten komen namelijk een heleboel werkzaamheden kijken. Voordat wij aan de slag gaan is het belangrijk dat u weet wat uw wensen zijn. Gaat u voor een basic badkamer renovatie of juist een hele uitgebreide. Een nieuwe badkamer kan veel geld kosten, maar wist u dat u ook bepaalde onderdelen kunt vervangen? Denk bijvoorbeeld aan de muurtegels zoals keramische tegels of natuurstenen tegels of kies voor een nieuwe vloer. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, zodat u tevreden bent met het eindresultaat!

 

Wat kost een badkamer renovatie?

De badkamer is één van de duurste kamers om te renoveren. Dit komt omdat er veel technische onderdelen aanwezig zijn, zoals een boiler of badkamer ventilator. Wanneer u de badkamer gaat verbouwen moet u hier dus rekening mee houden. De kosten voor badkamer renovaties liggen gemiddeld tussen de €5000,- en €25000,-. Dit is natuurlijk afhankelijk de onderdelen die u vervangt of dat u kiest voor een simpele badkamer of een badkamer meerdere aanpassingen. Bij badkamer verbouwingen spreken we van een complete renovatie. Hierbij horen dan ook nieuwe vloertegels, een nieuwe inloopdouche, standaard ligbad en het vervangen van de huidige tegels van de muur. Als u daarnaast luxe verlichting zoals led verlichting wilt laten plaatsen, komen hier ook meer kosten bij kijken. Bij ons zijn de badkamer verbouwingen en onderdelen voordelig geprijsd, dus vraag direct een offerte aan.

Badkamer plaatsen

Hoe lang duurt een badkamer verbouwen?

De badkamer is een kleine ruimte, maar toch kan het verbouwen van een badkamer wel even duren. Dit ligt natuurlijk aan de omvang van de badkamer en hoeveel onderdelen er vervangen of bijgewerkt worden. Wanneer u voor een basic badkamer renovatie gaat, zijn wij vaak in één week klaar. Echter als u kiest voor een complete badkamer met diverse aanpassingen, moet u rekening houden met een renovatietijd van ongeveer vier weken. Wij proberen de badkamer zo snel mogelijk te renoveren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer!

Bent u toe aan een complete badkamer renovatie? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf en vraag een offerte aan zodat u direct weet wat de verbouwing gaat kosten. Hoe eerder u contact opneemt, des te sneller bent u bij uw nieuwe luxe badkamer. Wij helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Badkamer montage
Badkamer modern
badkamer betegelen
Call Now Button