Badkamer verbouwen

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

badkamer verbouwen

Wilt u een de oude badkamer vervangen door een nieuwe badkamer? Laat ons dan uw badkamer verbouwen! Er zijn verschillende manieren om uw badkamer op te knappen, en wij kunnen u daarbij helpen. Heeft u bijvoorbeeld al besloten welke tegels u wilt en heeft u besloten keramische tegels te gaan gebruiken? Dat is een goede keuze. Tegels zijn praktisch én mooi. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Ook voor het renoveren van de badkamer hebben we verschillende opties zoals een nieuwe indeling. Wilt u alleen een nieuwe vloer of wilt u een hele nieuwe badkamer? Wij kunnen alles voor u regelen, zodat u zonder alle stress kunt genieten van uw droom badkamer.

 

Helemaal verbouwen of gedeeltelijk?

Bij het verbouwen van een badkamer komen veel keuzes kijken, zo heeft u de keuze om alles te vervangen of gedeeltelijk te verbouwen. Wanneer de badkamer gaat verbouwen, is het belangrijk dat u weet wat er allemaal bij komt kijken. Denk aan de afvoer, waterleiding en elektriciteit. Als dit niet goed wordt aangelegd, kan dit later problemen opleveren. Laat daarom altijd de leidingen controleren na de verbouwing. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met de afvoer van het water. Als de afvoer niet goed aangesloten is, loopt uw badkamer snel vol met water en dat wilt u natuurlijk voorkomen!

Wanneer u kiest voor een gedeeltelijke verbouwing, is het belangrijk om te bepalen welke onderdelen u precies wilt vervangen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de vloer vervangen, een elektrische vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegels of wilt u ook de bestaande tegels op de muur vervangen? Daarnaast kun u ook een dubbele wastafel laten plaatsen. Als u weet welke onderdelen u precies wilt vervangen, kunnen wij een goede offerte op maat maken.

Badkamer plaatsen

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Het is moeilijk om vast te stellen hoe lang een complete renovatie precies duurt. Dit hangt af van verschillende factoren, heeft u een grote badkamer en hoeveel onderdelen wilt u vervangen? Wanneer er sprake is van een grote verbouwing, kan dit wel tot meerdere weken duren. Een kleinere badkamer renovatie duurt vaak minder lang, maar ook hier zijn er verschillende factoren die van invloed zijn op de duur van de verbouwing. Wij raden u daarom aan om met ons te overleggen, zodat we een inschatting kunnen maken van de tijd die nodig is voor de renovatie.

Als u besluit om uw badkamer te verbouwen, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Wanneer u alles door ons laat regelen, bent u verzekerd van een snelle en soepele verbouwing. Wij hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat de badkamer verbouwing zo snel mogelijk gereed is, zodat u weer kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

 

Wat kost een badkamer verbouwen?

Wederom zijn de badkamer renovatie kosten afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van de badkamer, het soort tegels en sanitair dat u kiest en of u alles door ons laat doen of dat u zelf gaat helpen. Ook zijn de kosten afhankelijk van welke functionaliteiten aanwezig zijn. Tot slot is de soort badkamer afhankelijk van de kosten. Een standaard badkamer kost minder tijd en dus ook minder geld. Een complete badkamer renoveren zal uiteindelijk het meest kosten, maar op die manier kunt u wel alle wensen en dromen in uw badkamer stoppen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en zet een stap dichterbij uw droom badkamer!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Badkamer modern
badkamer betegelen
Badkamer montage
Call Now Button