Dakkapel laten plaatsen

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Wilt u meer ruimte in huis? Dan is een dakkapel plaatsen door onze specialisten een goede investering! Dakkapellen zorgen ervoor dat het vloeroppervlak vergroot wordt, dat er meer licht binnenkomt, dat er meer ventilatie mogelijk is, en dat de waarde van de woning stijgt. Onze specialisten kunnen prefab dakkapellen plaatsen of kunststof dakkapellen monteren. Wat er allemaal bij de plaatsing komt kijken leest u op deze pagina. Neem contact met ons op als u vragen heeft of een dakkapel wilt laten plaatsen! Wij helpen u graag verder.

 

Wat is een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel is een dakkapel die op maat wordt gemaakt in een fabriek. Dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele dakkapel die ter plekke wordt gemaakt. Zo is de kwaliteit van een prefab dakkapel beter, omdat alles in een gecontroleerde omgeving wordt gemaakt. Daarnaast is een prefab dakkapel plaatsen vaak sneller dan een dakkapel ter plekke maken, omdat alles al klaarligt en er geen tijd wordt besteed aan het maken van de dakkapel. Tot slot is een prefab dakkapel ook vaak goedkoper, omdat de materialen in grote hoeveelheden worden ingekocht en dus minder kosten per dakkapel. Onze dakkapel specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is voor een succesvol resultaat. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

Wat is een kunststof dakkapel?

Een kunststof dakkapel is een dakkapel die gemaakt is van kunststof zoals polyester. Kunststof dakkapels zijn sterk, onderhoudsarm en duurzaam. Daarnaast zijn ze ook goed isolerend, waardoor er minder warmte verloren gaat. Een polyester dakkapel kunnen in verschillende kleuren worden gemaakt, waardoor ze makkelijk aan te passen zijn aan de stijl van de woning. Tot slot zijn dit ook goedkope dakkapellen. Naast prefab en kunststof is het ook mogelijk om een houten dakkapel of aluminium dakkapellen te plaatsen. Het plaatsen van een dakkapel wordt vaak op een schuin dak geplaatst of wordt de oude dakkapel gesloopt. Onze houten dakkapellen zijn bekleed met duurzame en vormvaste red ceder hout. Daarbij zijn er verschillende kleuren mogelijke en andere accessoires. Laat uw dakkapel plaatsen door onze ervaren specialisten.

Dakkapel

Nieuwe dakkapel plaatsen, hoe werkt het?

U kunt een dakkapel laten plaatsen door onze dakkapel specialist. Wij helpen u graag met het advies, de montage en het onderhoud. Voordat we een dakkapel plaatsen maken we eerst een afspraak met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of er een vergunning nodig is. Tijdens dit gesprek krijgt u advies over de verschillende soorten dakkapellen die er zijn en welke dakkapel het beste bij uw woning en wensen past. Ook worden de verschillende dakkapel kosten besproken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld nog kiezen voor de soort ramen, zoals draaikiep ramen. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u, waarin alle kosten dakkapel duidelijk worden gespecificeerd. Dakkapel prijzen variëren door de verschillende ontwerpen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan we over tot het plaatsen van de dakkapel. Daarna wordt de dakkapel waterdicht gemaakt. Dit doen we zo snel mogelijk, zodat u snel kunt genieten van meer ruimte en licht in huis!

Heeft u vragen over een van onze dakkapellen? Welk model dakkapel u het best kunt kiezen of welke goedkope dakkapellen we aanbieden? Neem dan contact op met één van onze dakkapel specialisten zodat we u verder kunnen helpen. Een dakkapel plaatsen is voor ons geen uitdagende klus. Wanneer we uw dakkapel geplaatst hebben zult u geen spijt krijgen en kunt snel genieten van uw nieuwe dakkapel.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button