Huisrenovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Huis-verbouwen

Wilt u uw huis laten verbouwen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in huis renovaties en kunnen u van A tot Z helpen met de verbouwing. We kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren, van het verwijderen van de oude beplating tot het plaatsen van de nieuwe ramen. Ook kunt u bij ons terecht voor een complete huis renovatie. In dat geval zullen we eerst met u in overleg treden om te kijken welke werkzaamheden er precies moeten worden uitgevoerd. Vervolgens maken we een plan van aanpak en geven we u een prijsopgave. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of u kunt offertes aanvragen om de exacte kosten in te zien.

 

Huis renovatie, hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor complete huis renovatie wordt er een oud gebouw aangepast naar de huidige tijd. Dit kan zijn vanwege huidige eisen op het gebied van verwarming, isolatie, elektriciteit of brandveiligheid. Er worden dan zowel oude als nieuwe materialen en technieken gebruikt. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gaat u verschillende onderdelen renoveren en wilt u graag weten wat de gemiddelde kosten zijn? Dan kunt u deze het beste bij elkaar optellen om de gemiddelde kosten van uw woning renovatie te achterhalen.

Huisrenovatie

Wanneer complete huis renovatie?

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot uw huis toe is aan een renovatie. Soms kan het verstandig zijn om al vroeg in te grijpen, voordat er schade ontstaat of er grote kosten aan verbonden zijn. Bij een woning renovatie komen veel werkzaamheden kijken waarbij het belangrijk is dat er overzicht blijft. Door zelf een bouwplanning te bedenken ben je altijd op de hoogte van wat er gaat gebeuren. Door met een aannemersbedrijf in zee te gaan heeft u altijd maar 1 contact persoon en zorgen wij ervoor dat de opdracht wordt doorgespeeld aan andere partijen binnen het bouwproject. U kunt erop vertrouwen dat wij uw visie realiseren en het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Vraag direct een vrijblijvende offerte opvragen of neem contact met ons op, wij staan met alle plezier voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor een succesvol eindresultaat. Door onze bekwame vakmensen en uitgebreide expertise hoeft u zich bij ons geen enkele zorgen te maken.

 

Kosten huis renovatie

De gemiddelde kosten van huis renovatie zijn vaak afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van het huis, de mate waarin er gerenoveerd moet worden en welke materialen er gebruikt moeten worden. Gaat u uw complete huis laten verbouwen? Dan is het natuurlijk logisch dat de gemiddelde kosten hoger zullen zijn. Om een duidelijk beeld van de kosten te krijgen hebben we een aantal factoren voor u op een rijtje gezet:

– De grootte van het huis: hoe groter het huis, hoe meer materiaal er nodig is en hoe meer werk er verzet moet worden.

– De mate waarin er gerenoveerd moet worden: als u bijvoorbeeld alleen de badkamer wilt laten renoveren, zullen de kosten lager liggen dan wanneer u het complete huis laat verbouwen.

– Welke materialen er gebruikt moeten worden: sommige materialen zijn duurder dan andere denk bijvoorbeeld aan de kosten per deur. Het is daarom verstandig om van tevoren goed na te denken over welke materialen u wilt gebruiken.

Als u hulp nodig heeft bij het bedenken van een budget, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van een realistische inschatting van de kosten. Zo weet u precies wat er bij een huisrenovatie komt kijken en hoeveel geld u hiervoor moet reserveren en kunt u sneller van uw nieuwe woning genieten.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button