Keuken renovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

keuken verbouwen

Wit u graag uw huidige keuken renoveren? Dat is een goed idee! Een keuken renovatie geeft de ruimte vaak een hele nieuwe uitstraling. U kunt kiezen voor nieuwe keukenfronten, nieuwe keukendeuren of nieuw apparatuur om het gebruiksgemak te vergroten. Bent u op zoek naar een aannemer voor jouw keukenrenovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn ervaren aannemersbedrijf en hebben al vele keukens laten renoveren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat! Wij helpen u graag verder!

 

Waarom uw keuken renoveren?

Een oude keuken staat nooit goed in huis. Een gerenoveerde keuken heeft daarom vele voordelen. Zo vergroot u niet alleen het gebruiksgemak, maar ook de waarde van uw huis gaat omhoog. De nieuwe keuken ziet er bovendien weer tiptop uit na een renovatie. Wanneer u besluit om uw keuken te laten renoveren is het belangrijk dat u een aannemer inschakelt die keukens kan leveren én monteren. Wij zijn een erkend aannemersbedrijf en kunnen jouw keukendroom werkelijkheid maken!

 

Renovatie keuken: Wat zijn de mogelijkheden?

Bij een renovatie kunt u een hoop aan de keuken veranderen. Zo kunt u keukenonderdelen vervangen zoals de keukenfronten vervangen of nieuwe keukendeuren plaatsen. Ook vervanging van het keukenapparatuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u keukendeuren wilt laten renoveren is het belangrijk dat u eerst bepaalt wat voor materiaal en stijl u keukendeur moet krijgen. U hebt keuze uit verschillende soorten materialen, zoals hout, aluminium of RVS. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om dezelfde keukenstijl aan te houden of uw keuken een andere sfeer te geven.

keuken renoveren

Keukenrenovatie Kosten

Wanneer u de keuken gaat verbouwen is het belangrijk om eerst een budget vast te stellen. De kosten van een renovatie hangt namelijk af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de keuken, het soort keukenapparatuur, welk materiaal u gaat gebruiken en welke onderdelen u wilt laten vervangen. Kiest u bijvoorbeeld voor kunststof keukenbladen in plaats van keramiek of marmer, dan bent u al een stuk goedkoper uit. Welke onderdelen u wilt gaan vervangen is afhankelijk van de huidige staat. Wilt u het liefst zo min mogelijk uitgeven? Beslis het vervangen dan op de staat van de onderdelen. Als het keukenblad nog in goede staat verkeerd, kunt u dit onderdeel behouden. Wanneer u liever een compleet nieuwe keuken wilt, zal dit uiteraard ook meer kosten. Laat u adviseren door onze expert en ontdek welke mogelijkheden al voor een compleet nieuwe look zorgen.

nieuwe keuken plaatsen

De voordelen van een aannemersbedrijf

Wanneer u besluit om de keuken te laten verbouwen is het verstandig om een aannemersbedrijf in te schakelen. Een aannemer kan namelijk alles voor u regelen en zorgdragen voor een keurige afwerking. Daarnaast bent u met een aannemer ook verzekerd van deskundig advies en een goede service. Wij zijn als aannemersbedrijf gespecialiseerd in keukens en kunnen dan ook alles voor u regelen, van alle keukenonderdelen zoals keukenbladen tot keukendeuren. Wij zorgen er graag voor dat er een volledig nieuwe keuken ontstaat waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button