Renovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

renovatie

Wilt u een renovatie uitvoeren aan uw woning? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. Wij voeren al meer dan 10 jaar renovaties en verbouwingen uit in woningen, kantoorpanden, winkels en restaurants. We helpen u graag met de renovatie van jouw woning, zodat die weer volledig up-to-date is. Hiervoor maken we alle nodige vergunningen in orde en werken we samen met gekwalificeerde vakmensen. Zo weet u zeker dat de renovatie van jouw woning in goede handen is. Heeft u plannen om uw woning te gaan renoveren? Wij maken een offerte op maat, zodat u precies weet wat de renovatie van jouw woning gaat kosten. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt.

 

Sociale huurwoningen renoveren, hoe werkt het?

Als u een huurwoning heeft, is het belangrijk om toestemming te hebben van de woningcorporatie voordat u renovaties uitvoert. Wij kunnen hierin adviseren en helpen met het aanvragen van de juiste vergunningen. Zo weet u zeker dat alles volgens de regels gebeurt en dat de renovatie van jouw woning snel en soepel verloopt. Bent u een huurder van een sociale woning en wilt uw verhuurder uw woning renoveren? Dan heeft de verhuurder toestemming nodig. Wanneer 70% van de huurders toestemming heeft gegeven, mag de eigenaar de renovatie voortzetten. Ook moet de verhuurder bewijzen dat het voorstel redelijk is. De verhuurder mag hiervoor geen enkele kosten in rekening brengen.

renovatie

Wat gebeurt er bij een renovatie?

Tijdens een renovatie wordt er veel gebroken, gestuukt en gemetseld. Uiteraard is het belangrijk dat dit netjes gebeurt, zodat u achteraf weer kunt genieten van een mooie renovatie. Wanneer alles voltooid is, wordt er een nieuwe keuken of badkamer geïnstalleerd en wordt de woning opnieuw geverfd of behangen. In andere woorden, de woning wordt in goede staat hersteld. Het is mogelijk om alleen bepaalde delen van de woning te renoveren, zoals de keuken, nieuwe goede isolatie of de badkamer. Dit noemen we een partiële renovatie. In dit kader betekent renovatie meestal het verbouwen van de gangbare uitvoering van een woning (volgens de op dat moment geldende maatstaven). Wanneer u kiest voor een partiële renovatie, is het belangrijk dat u dit aan ons doorgeeft, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de offerte. Wanneer een gebouw gesloopt wordt en weer opnieuw gebouwd wordt spreken we van een vervangende nieuwbouw renovatie. Wanneer de oude staat van een woning, zoals oude details, hersteld worden spreken we van een restauratie.

Wilt u meer weten over het laten renoveren van een huurwoning? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf! Wij helpen u graag verder en maken een offerte op maat.

 

De voordelen van een aannemersbedrijf

Wanneer u renovatieplannen heeft, is het verstandig om een aannemersbedrijf in te schakelen. Dit heeft verschillende voordelen zoals:

– Een aannemersbedrijf werkt met vakmensen die gespecialiseerd zijn in renovaties en verbouwingen. Zo weet u zeker dat de renovatie van uw woning netjes en snel wordt uitgevoerd;

– Een aannemersbedrijf kan helpen met het maken van een offerte op maat. Dit is handig, want zo weet u precies wat de renovatie van jouw woning gaat kosten;

– Een aannemersbedrijf kan helpen met het aanvragen van de juiste vergunningen en toestemmingen. Zo weet u zeker dat alles volgens de regels gebeurt;

– Een aannemersbedrijf kan helpen met het vinden van de juiste materialen en vakmensen. Op die manier heb je altijd maar 1 of 2 aanspreekpunten, maar weet je zeker dat het plan soepel verloopt en er geen miscommunicaties ontstaan.

Wanneer u renovaties wilt laten uitvoeren, is het dus verstandig om een aannemersbedrijf in te schakelen. Wij helpen u graag met de renovatie van jouw woning, zodat die weer volledig up-to-date is!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button