Stucwerk

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Stukadoor
Wilt u uw wanden en plafonds een nieuwe look geven? Laat dan onze stukadoor uw muur of plafond stucen! Stucwerk geeft elke ruimte in huis een andere sfeer. Er is een groot aanbod aan soorten, kleuren en textuur, zodat er altijd wel iets is dat bij uw smaak past. Daarnaast kan de stukadoor door middel van verschillende technieken unieke effecten bereiken. Kiest u voor behangklaar stucwerk of sausklaar stucwerk? Of wilt u liever glad stucwerk op uw muur of plafond? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken! Laat uw stucwerk repareren in plaats van vervangen. Dit kan u geld schelen!

Soorten stucwerk, wat is het verschil?

Behang klaar wordt soms ook wel saus klaar genoemd. Het verschil tussen de twee is dat behangklaar stucen een gladde laag heeft en sausklaar stucen juist wat ruwer is. Daarbij kun je met behangklaar een muur behangen en met sausklaar muren en plafonds schilderen. Dit zijn dan ook de meest voorkomende soorten stucwerk.

Glad stuken is een andere soort stucwerk dat, zoals de naam al doet vermoeden, een glad resultaat geeft. Dit type stucwerk wordt vaak gebruikt in badkamers of keukens omdat het makkelijk schoon te houden is. Het voordeel van egaal stucwerk is dat kleine oneffenheden in de muur of het plafond minder opvallen. Welk soort stucwerk past bij jou? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de verschillende effecten en uitkomsten.

Stucwerk

Stucwerk word in veel gevallen gewoon met de hand en spatel gedaan, maar er bestaat momenteel nog een andere type stucwerk. Dit heet spackspuiten. Spackspuiten is het stucwerk dat door een machine op de muur gespoten word. Dit type is minder glad en geeft meer strepen en andere oneffenheden. Het resultaat van spackspuitstucwerk is echter minder strak, maar als dat uw wens is, is dit een goede optie. Daarnaast is spackspuiten ook goedkoop stucwerk. Spackspuiten heeft een korrelige structuur en is dik stucwerk.

 

Stucwerk laten repareren of vervangen

Wanneer bestaand stucwerk beschadigt is of niet meer mooi oogt, kun je voor stucwerk repareren kiezen. In sommige gevallen is het echter beter om het volledig te vervangen. Wanneer u het plafond wilt laten stucen kunt u dit het best aan onze professionals overlaten. Wij hebben veel ervaring met het aanbrengen van stucwerk en weten precies wat er moet gebeuren voor een perfect resultaat en een gestructureerde afwerking. Wanneer de stukadoor het stucwerk op de plafonds aanbrengt, wordt er eerst een laagje behangpapier op het plafond aangebracht. Dit behangpapier zorgt ervoor dat er minder kans is dat het stucwerk loslaat en dat eventuele oneffenheden in het plafond niet door de stuclaag heen komen.

 

Wat kost stucwerk?

De kosten van stucwerk zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en het type muur of plafond, de soort stucwerk, de hoeveelheid stucwerk dat nodig is en of er eventueel extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Wilt u graag weten wat het stucwerk gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button