Timmerwerk

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Timmerwerk

Wilt u kleine timmerwerkzaamheden uitbesteden? Of juist grote timmerwerkzaamheden laten verrichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen alle klussen tot in de puntjes verzorgen. Zo kunt u denken aan openslaande deuren voor meer licht en ruimte, of het bouwen van een handige kast voor meer opbergplek. Maar ook aan een nieuwe keuken, een uit- of opbouw, het onderhouden van kozijnen of zelfs een compleet nieuw huis. Onze timmerman kan uw idee realiseren, wij helpen u graag om uw woonplezier te vergroten!

Wanneer u kiest voor onze timmerwerkzaamheden, kies je voor kwaliteit. Al onze timmermannen zijn gediplomeerd en ervaren. Daarnaast kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Wilt u meer weten? Neem dan vrij blijvend contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Welke bouwprojecten voeren wij uit?

U kunt onze timmerman inschakelen voor alle soorten timmerwerkzaamheden. Van kleine klusjes in en om het huis, tot aan grote verbouwingsprojecten of zelfs nieuwbouw. Om het u duidelijker te maken wat onze werkzaamheden zijn, hebben we ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Renovatie
  • Verbouw
  • Nieuwbouw
  • Aanbouw
  • Interieurbouw
  • overkapping

Heeft u plannen voor een verbouwing of renovatie? Onze vakman kan u helpen het gewenste resultaat te behalen! Neem contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Timmerbouw

Voorbeelden van bouwprojecten

Er zijn verschillende bouwprojecten die bij timmerwerken horen. Het verbouwen van een kantoorpand tot een nieuw appartementen complex is daar een voorbeeld van. Het bouwen van een dakterras, het renoveren van een badkamer, het plaatsen van nieuwe kozijnen of het maken van een aanbouw. Wilt u graag weten of het geen dat u in gedachte heeft bij onze timmerwerkzaamheden valt? Neem dan contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Timmerbouw

Hoe gaan we te werk?

Bij timmerwerken komt natuurlijk heel wat kijken. Wanneer u kiest voor ons timmerbedrijf kunt u erop rekenen dat wij alles tot in de puntjes verzorgen. We maken duidelijke afspraken met u om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. Nadat we het bouwproject met u hebben besproken, gaan onze vakmannen aan de slag. Zij zullen ervoor zorgen dat het project volgens planning verloopt en conform de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Twijfel niet, voor ons is geen enkele klus onmogelijk en kunnen we met elk budget rekening houden. Wij zijn gespecialiseerd in klussen van klein tot groot. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Wat kost timmerwerk?

De kosten voor timmerwerken verschillen natuurlijk per project, iedere klus is weer een nieuw maatwerk. Het is daarom belangrijk dat u eerst een offerte aanvraagt, zodat we samen kunnen kijken wat er allemaal bij het timmerproject komt kijken. We maken dan een duidelijke planning en begroting, waarin al uw wensen zijn meegewogen. Op die manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wanneer u kiest voor ons timmerbedrijf, kiest u gegarandeerd voor kwaliteit en transparantie. Vraag een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Timmerwerk project afbouw
Wand plaatsen timmerman
Buitenwand timmerwerk
Call Now Button