Toilet renovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Toilet verbouwing

Wilt u uw toilet renoveren? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden die komen kijken bij een toilet renovatie. Zo leggen we nieuwe tegels, vervangen we de leidingen en monteren we alle sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunnen wij ook het elektra- en timmerwerk voor u verzorgen. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

 

Toilet verbouwen, hoe werkt het?

Met een toilet renovatie kunt u flink wat geld besparen in vergelijking met het aanschaffen van een nieuw toilet. Een nieuwe toilet kost namelijk al snel honderden euros, terwijl de meeste mensen genoeg hebben aan een goede schoonmaakbeurt en eventueel het vervangen van enkele onderdelen. Als u erover denkt om uw toilet te renoveren, is het dus zeker de moeite waard om ons aannemersbedrijf in te huren! Heeft u momenteel een staand toilet en wilt u nu liever een hangend toilet? Wij kunnen dit voor u realiseren. Of u nu een grote toilet renovatie, een middelgrote toilet renovatie of een kleine toilet renovatie wilt laten uitvoeren, wij staan voor u klaar!

Bij een kleine toiletrenovatie gaat het om het vernieuwen van een kleine toilet ruimte. Dit kan bijvoorbeeld het vervangen van een oude toiletpot zijn of het aanbrengen van nieuwe tegels. Een middelgrote toilet renovatie is wat uitgebreider en houdt vaak in dat er ook nieuwe leidingwerk geplaatst wordt en de toiletruimte volledig opnieuw betegeld wordt. Bij een grote toiletrenovatie gaat het om een totale metamorfose van uw toiletruimte. Er wordt dan meestal ook nieuw sanitair gekozen.

Wanneer u ons inschakelt voor toilet renovatie, bent u verzekerd van een perfect afgewerkt resultaat. Wij leveren alleen hoogwaardige materialen en maken gebruik van de beste gereedschappen. Zo bent u verzekerd van een toilet dat er weer als nieuw uitziet!

Toilet renovatie

Wc verbouwen, welke materialen kiest u?

Bij het toilet renoveren worden er veel verschillende materialen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan tegels, sanitair, leidingwerk en elektra. Het is belangrijk om de juiste materialen te kiezen, zodat u lang plezier heeft van uw nieuwe toilet! Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels of natuursteen tegels die uw oude toilet volledig veranderd. Daarnaast is het belangrijk om over belangrijke accessoires na te denken zoals een wc borstel. Wilt u uw toilet verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u van idee tot realisatie en zorgen voor de beste uitvoering en materialen.

 

Toilet renovatie kosten

De kosten van een toilet renovatie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wanneer u een totale toilet renovatie laat uitvoeren zijn de kosten uiteraard groter dan wanneer u alleen het toilet vervangt. Als u een toilet renovatie laat uitvoeren door een professional, bent u hoogstwaarschijnlijk ook goedkoper uit omdat u geen risico loopt op problemen die geld kunnen gaan kosten. Nog een ander voorbeeld waarmee u geld kunt besparen is als u kiest voor een nieuw toilet inclusief montage, omdat wij een speciale prijs bieden voor deze dienst. Liever een volledige toilet renovatie, maar wilt u weten wat de totale kosten zijn? U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn, kunnen wij u helpen aan een budget toilet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Uw toilet renoveren? Huur ons als aannemersbedrijf in!

Wilt u uw toilet vervangen, maar weet u niet goed hoe te beginnen? Huur dan een aannemer in die thuis is in alle werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkt nieuw toilet. Wij zijn zo’n aannemer en helpen u graag verder met het realiseren van uw dromen.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button