Toilet verbouwen

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Toilet verbouwing

Wilt u uw toilet verbouwen? Laat ons dan helpen! Onze website bevat alle informatie die u nodig heeft, zoals de voor- en nadelen van staand toilet of hangend toilet. Ook geven we antwoord op veelgestelde vragen over toilet renovatie. Neem contact met ons op als u nog vragen hebt of een afspraak wilt maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!

 

Toilet ruimte tegelen of stucen

Het toilet is één van de kleinste ruimtes in huis, maar dat betekent niet dat u er geen aandacht aan hoeft te besteden. Wanneer u een toilet verbouwing gaat doen, zijn er meerdere dingen waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan het tegelen of stucen van het toilet. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van stucen en tegelen. Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels of wand en vloertegels. Daarnaast is stucwerk natuurlijk ook een goede optie om van de huidige toilet een luxe toilet te maken. Een wc verbouwen lijkt op het eerste oog misschien een makkelijke klus, maar daar kunt u zich nog aardig in vergissen. Heeft u twijfels over de details en afwerking die u zelf kunt leveren? Laat ons u helpen zodat we uw oude toilet tot een nieuwe toiletruimte kunnen omtoveren.

 

Details en afwerking toiletruimte

Als u de toiletruimte gaat renoveren, is het belangrijk om te kijken naar de details en afwerking. Deze moeten namelijk perfect zijn voor een mooi resultaat. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste materialen, kleuren en stijl voor uw toiletruimte. Daarnaast begeleiden we u ook bij de keuze van het toilet, want er zijn veel verschillende soorten en maten. Zoekt u een eenvoudige toilet of juist een toilet met meerdere opties? Wilt u dan ook een luxe wasbak of juist een klein fonteintje? Wat u ook voor ogen heeft, wij maken het voor u mogelijk en zorgen ervoor de nieuwe waterleiding en alle andere afwerkingen naar behoren werkt. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Toilet renovatie

Alle werkzaamheden van een toilet verbouwing

Gaat u de toiletruimte verbouwen? Dan zijn er verschillende werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuw toilet, het leggen van tegels of stucwerk en het aansluiten van alle water- en elektriciteitsleidingen. Wanneer u dit als doe-het-zelver gaat doen, kunt u snel vastlopen op de technische aspecten. Wilt u liever geen risico lopen? Wij als aannemersbedrijf kunnen u van dienst zijn voor alle werkzaamheden. Het grootste voordeel van een aannemer is dat we alle klussers onder 1 dak hebben. Laat uw toilet verbouwen door ons uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Kosten toilet verbouwen

De kosten voor het verbouwen van een toilet hangen af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het toilet, maar ook of u kiest voor vloertegels, stucwerk of een andere optie. Ook de keuze voor een staand of hangend toilet heeft invloed op de kosten. Maar ook een grote wasbak of een kleine wasbak kan allemaal invloed hebben op de totale kosten. Voordat u het toilet laat verbouwen is het dus belangrijk dat u weet wat uw budget is en welke wensen u heeft zodat u de gemiddelde kosten kunt uitrekenen. Wij helpen u graag met het maken van een offerte op maat. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor het verbouwen van de toiletruimte.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button