Trap renovatie

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Betonlook trap

Is uw bestaande trap versleten en wilt u uw trap renoveren? Dat is een goede keuze! Een trap renovatie geeft namelijk een hele nieuwe look aan uw trap. Daarnaast is het ook nog eens veiliger omdat een versleten trap vaak glad kan worden. U kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren, zodat de trap naar wens kan worden ingericht. Wilt u meer informatie of advies over een nieuwe trap? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Materialen trap

Welke materialen u kunt kiezen hangt af van het soort trap dat u heeft. Voor een trap met houten treden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor laminaat, vinyl of tegels. Afhankelijk van de locatie van de trap kunt u kiezen uit het soort materiaal. U kunt een buiten trap laten renoveren en kiezen voor tegels. Op die manier is de trap gelijk bestand tegen weersinvloeden van buitenaf. Ook is het materiaal afhankelijk van de trap soort. Is het een open trap of een dichte trap? Is het een gedraaide trap of een rechte trap? Ook het aantal treden telt mee in de keuze voor een gerenoveerde trap. Vind u het lastig om een keuze te maken? Laat ons u helpen en adviseren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om een compleet nieuwe trap in uw woning te realiseren die aan al uw wensen en eisen voldoet! Daarnaast kunt u ook een betonlook trap door ons laten renoveren!

Kleuren trap

De kleur van de trap is natuurlijk ook heel belangrijk. U wilt dat de trap aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast moet u ook rekening houden met het soort materiaal dat u kiest. Houten treden staan namelijk mooi in een warme tint, zoals bruin of beige. Wanneer u voor een strakkere look gaat, kunt u juist kiezen voor donkere kleuren zoals zwart of grijs. Witte traptreden zijn ook een optie, maar let wel op dat ze niet gaan verkleuren door het gebruik. Daarnaast kun u ook altijd voor nieuwe trapbekleding of overzettreden gaan. Ook die zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Heeft u momenteel een open trap? Door het plaatsen van stootborden geeft u de trap een volledig nieuwe look. Wat u ook kiest, met een trap renovatie zal uw huidige trap geen oude trap meer lijken.

trap renovatie

Uw trap laten renoveren

Wanneer u besloten heeft om uw trap te laten renoveren is het belangrijk dat u de juiste aannemer inschakelt. Wij zorgen ervoor dat de trap vakkundig wordt gerenoveerd en we kunnen de trap in elke gewenste kleur leveren. Ook leveren wij verschillende soorten materialen en kunnen we zelfs de treden op maat snijden. Dus er is altijd wel iets wat bij uw trap past. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder.

Een trap renovatie is een investering, maar wel eentje die zichzelf snel terugverdient. Uw trap is namelijk het middelpunt van de woning en zorgt voor een goede sfeer en uitstraling. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en een strakke afwerking wordt het renoveren van uw trap een aangename ervaring.

Wat kost een trap renovatie?

Om te bepalen wat een traprenovatie kost, is het belangrijk dat u via ons een offerte aanvraagt via de website of telefonisch contact met ons op neemt. Door onze jaren lange ervaren en de vele trappen die wij hebben gerenoveerd kunt u erop vertrouwen dan wij uw droomwens kunnen realiseren en uw woning een hele nieuwe uitstraling geven. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button