Zolder verbouwen

Ervaren en betrouwbaar aannemersbedrijf.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Zolder verbouwing

Wilt u uw zolder opknappen? Dat is een goed idee! Een zolder is vaak onderbenut en kan prima worden omgebouwd tot een leuke hobbyruimte, slaapkamer, kinderkamer of zelfs een werkplek. Om deze klus te klaren, zijn er wel wat veranderingen nodig. Zo moet er bijvoorbeeld een raam in de ruimte komen en is de isolatie vaak aan vernieuwing toe. Het dak isoleren kost weer extra geld en tijd. Ook de vloer en muren kunnen beter worden. Dit zijn klussen die je niet zomaar even tussendoor doet. Nee, je zolder laten verbouwen is een belangrijk project en dat kun je maar beter uitbesteden aan een serieuze vakman. Wij zorgen ervoor dat de schuine wanden worden afgewerkt, er een vaste trap naar de zolder komt en alles netjes wordt afgewerkt. Zo heeft u straks een fijne leefruimte waar u lekker kunt vertoeven!

 

Dakraam of dakkapel?

Wanneer je de zolder helemaal gaat verbouwen, moet er natuurlijk wel een raam in het schuine dak komen. Wilt u liever een dakraam of dakkapel? Beide hebben voor- en nadelen. Een dakraam in een schuin dak is vaak goedkoper dan zo’n dakkapel, maar het geeft minder licht en ventilatie in de ruimte. Een dakraam is ook moeilijker te installeren dan een dakkapel. Een dakkapel daarentegen is duurder, maar geeft wel meer licht en ventilatie in de ruimte. Ook is een dakkapel is makkelijker te installeren dan een dakraam. Weet u niet welke keuze voor uw wensen het beste is? Laat u dan adviseren door onze experts.

Zolder verbouwen

Wanneer u klaar bent met uw zolder verbouwing, wilt u natuurlijk ook dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij zorgen ervoor dat de wand wordt afgewerkt inclusief centrale verwarming, zodat u geen last heeft van tocht en kou. Ook zorgen wij voor een mooie, nieuwe vloer en muren. Zo kunt u uitermate genieten van uw nieuwe zolder!

 

Wat kost een zolder verbouwen?

De zolder verbouwen kosten zijn afhankelijk van verschillende soorten klussen. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de zolder, of er een raam of dakkapel in komt en welke materialen er gebruikt worden. Wil je nog een extra ruimte op de zolder creëren en een gipswand plaatsen? Ook dan worden de kosten weer wat hoger. Ook wanneer u de oude zolder moet laten isoleren brengt dit extra kosten met zich mee. Wanneer u zich laat adviseren door onze experts, zorgen zij ervoor dat er een helder en duidelijk plan komt waarin alle kosten zijn opgenomen. Zo weet u precies wat de verbouwing je gaat kosten.

Uw zolder opknappen? Laat ons uw zolder dan compleet verbouwen! Wij hebben veel ervaring in het verbouwen van slaapkamers, kinderkamers, hobbyruimtes en werkplekken. Door middel van een goed plan en advies op maat weten wij precies welke materialen we moeten gebruiken en wat de totale kosten zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek

Call Now Button